vanzant 

kapat
  1. 1. nesil ekşi sözlük yazarlarından. 7 yıldır yazmıyor sözlükte. müzik zevki çok iyidir. beni bayağı etkilemiştir. yanılmıyorsam 4 sene önce bir şarkı hakkında bilgi almak için ekşi sözlüğe başvurmuştum. onun yaptığı yorumu çok beğenmiştim. sonra adamı araştırarak, onun müzik zevkini kendime monte ettim.
    #1789898 (protohippi, 19.06.2007 13:31)
  2. 18.08.1999 dan beri ekşi sözlükte yazmamış bir garip yazar. deprem başlığına 17 08 1999 da girdiği saati meçhul entry ile hafızamda yer etmiştir.

ek: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deprem *
    #3637000 (isildur, 08.07.2008 15:04 ~ 15:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vanzant başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vanzant ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vanzant nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vanzant. Copyright of the articles are belong to their authors.

» isci yuruyor bastan » hayal alemi » yasamaz » pokelere gelesin » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » iste budur ustat » methismeni politia » sacini sariya boyatmis turk kizi » entry de reklam yapmak » ozdemir ince » galat i meshur » vajina lakaplari » fok baligina vok baligi demek » deniz gezmis » dunya bir gundur o da bugundur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan gonul dostlari » hocaniz mancini golcunuz oliviera » mustafa kemal ataturk » mavi defter internet dergisi » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » anil aydin » iyimserlerin aptal sanilmasi » o kiz bu kiz » vedad ibisevic » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » avignon tiyatro festivali » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » baklava yerken ayran icmek » hep bana rabbena » yilanlarin ocu