vanlilarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vanlilarin obama aski

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vanlilarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vanlilarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vanlilarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vanlilarin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olcay baykal in tesetture girmesi » garanti bankasi » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » yigit cafe » cekcek » bird on the wire » eksik okul » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » musette » denizbank » bazal metabolizma » yalova » dunyanin en guzel kadini » koken bilimi » donersen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okuma yitimi » soktum girdi » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » galatasaray in ezeli rakibi » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » sevgilinin ailesi ile tanismak » duende » deneysellemek » sozluktekilerin zeka ortalamasi » fadik sevin atasoy » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » son oylanan entryleri alt alta okumak » fahise ruh » online olanlari alt alta okumak » futbol