vank kalesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zil kalesi
  2. kan kalesi
  3. kov kalesi
  4. van kalesi
  5. sut kalesi
  6. kiz kalesi
  7. bem kalesi
  8. sis kalesi
  9. amasya kalesi
  10. asbisen kalesi

© 2008 - uludağ sözlük

vank kalesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vank kalesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vank kalesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imper » as i am » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » kafakoparanus » kocaelispor » cenabet » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » rahatsiz adam » cebe akan tukenmez kalem » yatmadan once yuz firca darbesi » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » agzi dolduran gulme efektifi » masumiyet muzesi » evlenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktor nazim » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » ezergecerus » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » tarih bir kere yazildi tisortu » iphone » hande » maddeler halinde konusan insan » yuz 1981 » valon » ozkaymak » asr i saadet jargonu » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » asik olunan kiza naber lan top demek