vanessa haessler 

kapat
  1. dünyanın en güzel ilk on mankeni arasında yer alan, 18 yaşında, anası italyan babası abd li, italyada yaşayan, inci tanesi gibi dokunmaya bile kıyılamayacak güzellikteki dünyaca ünlü manken.
    #197336 (dr rocco amca, 25.04.2006 16:33 ~ 22.06.2007 10:36)
  2. (bkz: thomas hassler) kendimi tutamadım serbest çagrıstım yine.
    #197360 (montajelemani, 25.04.2006 16:40)
  3. "yaşayan en güzel, en çekici kadın!" bile diyebilirim onun için. kimse de bana "amaaan abartma!" diyemez
    #1165287 (martilarisevenadam, 17.01.2007 00:20)
  4. ali kırca ana haber bültenine davet ettiği zaman dilinin tutulmasına neden olmuş güzel ötesi manken.
    http://www.vanessahessler.it/
    http://www.glamourmodelma...;ID=55&nome=p_001.jpg
    #1804549 (dr rocco amca, 22.06.2007 10:37 ~ 15:07)
  5. annesiyle alışveriş yaparken bir ajans sahibi tarafından tesadüfen keşfedilmiş ve geçen yıl ülkemize gelmiş italyan çıtır.
    #2160829 (tekyoldevrim, 19.08.2007 17:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vanessa haessler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vanessa haessler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vanessa haessler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vanessa haessler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» leylifer » terorist de insandir » hocalarin gaflari » belkis akkale » vicky cristina barcelona » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » marley shelton » erkek kokusu » oznur kalender » saadettin teksoy » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » roberto carlos » radyo sol » sohodo » kara carsafli chp liler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 » yenebilme ihtimali » tombul ile tombis arasindaki farklar » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » kal vas flam » masturi » can t stop » yaran basliklar » kizilsonya » tayyibim sagolsun » yigit ozgur » uc maymun » uyan alim » ekspertiz » houston rockets