vana 

kapat
  1. akışkan geçişini, açma, kapama ya da kısmi açma yollarıyla düzenleyen, kontrol eden cihaz. valf.
    (bkz: selenoid vana)
    (bkz: relief valf)
    (bkz: kelebek vana)
    (bkz: üç yollu vana)
    #813144 (obsidian, 04.11.2006 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

vana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon neo con iliskisi » null morpheme » dance party » serhat kars » yapay zeka » 5 kurusun degersizlestigi anlar » rs ne lan » i love you zico » venividivici » tikky mouse » fidelio » kanji sozluk » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » mehmet demirkol » kadavra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanmisim sonmusum ben » ankaraguclulerin saraba dusmesi » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » aktutun karakolu » huseyin celik » falyanos » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » sunni » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » protest sanayici » ayse ozyilmazel » amare stoudemire » eccalimre » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak