van vali mahmut yilbas stadi 

kapat
  1. belediye vanspor'un maçlarını oynadığı stad.
    #1257547 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 04.02.2007 18:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

van vali mahmut yilbas stadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. van vali mahmut yilbas stadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu van vali mahmut yilbas stadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about van vali mahmut yilbas stadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» state of play » yeni baslayanlar icin tematik mode » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » fenerbahce sukru saracoglu stadi » sevilay yukselir » chopper » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » sikilmis gotun davasi olmaz » the final countdown » kac kisiyiz biz » orospu cocuklugu » ataturk milliyetciligi » trabzon arena » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » am paparasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sengul hamami » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » eroin » nostalgiaplatz » djeep » wikipedia nin kapatilmasi » kamyon arkasi yazilari » akbank » kurt cobain silahi » kim smith » fethullah gulen » gultekin avci » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » icmal » the hurt locker