van kahvaltisi 

kapat
  1. van'ın, gölü, kalesi, kedisi kadar meşhur olan, birbirinden farklı ve lezzetli bir çok çeşitin bulunduğu bir kahvaltıdır. van'a özel otlu peynir, kaymak, mukus balı, tereyağı murtuga, kavut, zeytin, cacık*, yerine göre tuzlu balık gibi kahvaltılıkların konduğu ve güne sağlam başlamak için tercih edilen, van golune karşı yendiğinde daha bir lezzet katan kahvaltıdır.
    van'a gidildiğinde mutlaka bu lezzet yaşanmalıdır, özellikle bu konuda "bak hele bak" tavsiye edilebilecek mekanlardan biridir.
    #1044632 (vend avesta, 23.12.2006 19:47)
  2. istanbul da çeşitli yerlerde göze batan salonları olan kahvaltı tarzı. vefa nın oralarda bir yerlerde. görülmüştür.
    (bkz: fazla uzaklaşmış olamaz)
    #4135921 (pilotmont, 25.10.2008 10:43)
  3. van'ı arkadaslarla yapilan otobus yolculugu aktivitesinde gidilecek yer olarak belirlemeye sebep olan kahvaltı. bahsi geçen yolculuk arkadaşlarla yeteri kadar eğlenebilmek ve çeşitli fantaziler gerçekleştirebilmek amacıyla uzun olmalıdır; van da en azından 20 saatlik uzaklıktadır ve ucuzdur. kıytırık bir pansiyonda 4 kişi kalmak, birkaç gün van kahvaltısını van'da yapabilmek pek hoştur.
    #4135928 (der meister, 25.10.2008 10:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

van kahvaltisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. van kahvaltisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu van kahvaltisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about van kahvaltisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dayan koca adam » bird on the wire » imkb » grand gumus otel » ohannesburgerler » ugur isilak » huri sapan » fuck buddy tarafindan terk edilmek » yaran ayarlar » tostik » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » ergenekon orgutunun lideri » why or why not » pokelere gelesin » osman durmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » is arkadasindan hoslanmak » aq » 3797 » ali ayse yi seviyor » nobody likes me » ben tovbemi geri aldim » fifi » gun donumu » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » erkek olmaktan tiksinilen anlar » kusurat » yamaha midnight star » barack obama » tsg 1899 hoffenheim » ben sizofren degiliz