van in va si 

kapat
  1. latince bi özlü söz gibi görünen başlığıma sahip çıkıp mantıklı açıklamasını yapıyorum:
    v harfini kodlamaya çalışırken ortaya çıkan vahim tablodur.
    -v, van, van, yaani van'ın v'si..
    (karşıdaki hıyarcık* anlamaz ve sonunda feryat figan dilden dökülen kodlama şeklidir)
    -van'ın va'sı..
    #248347 (cikarinbeniburdan, 15.05.2006 21:19)

© 2008 - uludağ sözlük

van in va si başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. van in va si ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu van in va si nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikita dagina tirmanin » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » ask borusu » goz hapsi » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » hayatin icinde hayat yasamak » yandex » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » turkler ve uzayli atalari » onay bekleyen entry » ferhan sensoy » notrinova » gemicik » scurtel » dusta aglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ptt » ozkaymak » the usual suspects » sisi » yolcudur abbas baglasan durmaz » keskek » acarlar bp » persepolis » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » ultra emperyalizm » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » yildirim demiroren » reinkaos » ac dersen acarim christina aguilera » nokia n70