van golu canavari nin dramatik yasami 

kapat
  1. Bizim canavarın, Türkiye'de doğmak gibi bir şanssızlığı var ne yapalım... Ama yine de bunca yıl çektiklerinden sonra onun üzerinden büyük paralar da kazanabiliriz, bunu unutmayın...

Bugün, benim fazla bilmediğinize inandığım bir yönümü açıklayacağım. Ben Van Gölü'nde bir canavarın yaşadığına inanıyorum. Ayrıca iskoçya'daki Loch Ness Gölü'nde Nessie adlı bir canavarın da yaşadığını biliyorum. Ve de Yeti diye bir dağ canavarının var olduğunu da düşünüyorum. Dahası Türkiye’ye demokrasinin geleceğini ve cumhurbaşkanlığı seçiminin krizsiz olup biteceğine de inanıyorum. Örnekleri daha artırabilirim ama sekreterim beni biraz odanın dışına çağırdı ve beyaz kıyafetli, ellerinde deli gömleği taşıyan iki kişinin beklemekte olduğunu söyledi. Kapıyı açtım baktım, bir tanesinin elinde bir şırınga içinde sakinleştirici ilaç da vardı. Ama ben bu aşamada sakinleşmek istemiyorum ki... Yazımı mutlaka bitirmeliyim, bunu onlara da söyledim. 'Yazım bitince tımarhaneye ben kendim gelirim' dedim. Onlar ise bir süre sekreterimle tartıştılar, beni mevcutlu götürmek istediklerini söylediler. Sonra ikna olup gittiler.

Bu Van Gölü Canavarı, insanların dilinde uzun zamandır vardı ama konu ilk kez Hürriyet gazetesinin bir haberi üzerine ciddiyet kazandı. Yılını tam hatırlamıyorum ama Hürriyet bir keresinde Van Gölü Canavarı'nı sürmanşetten haber yaptı ve üstelik çizilmiş resmini bile koydu. Canavarlar üzerine uzmanlığım oluşunca o resmin aslında Van Gölü Canavarı'na ait olmadığını, yayın yönetmeninin Loch Ness Canavarı'nın resmini, Van Gölü içindeymiş gibi koymuş olduğunu anladım. Şöyle bir mantık yürütmüş olmalı: 'ikisi de tatlı su canavarı ne fark eder ki, ha o ha bu...'

O günden bu yana bizim, Van Gölü Canavarı'na çektirmediğimiz kalmadı. Çevredeki bütün köy ve kasabaların kanalizasyonu zaten göle akıyordu. Bu durumun onu hayli zor duruma düşürdüğünü tahmin edebiliyorum. Bir de yeni haberler geliyor, Van Gölü'nün en fazla 5 yıllık ömrü kaldı filan diye... O zaman Van Gölü Canavarı'nı belki yurtdışına, örneğin; Loch Ness Gölü'ne göndeririz. iki canavar kaynaşırlarsa yalnızlıktan kurtulurlar o zaman belki.

Bütün bu rahatsızlıkların üstüne bir kilise açılacak diye tören düzenlendi gölün kıyısında. Üstelik törene Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı. Göldeki canavar onu gördüğünde korkmuş olmalı. Yarın, öbür gün bir akıllı, bakanın fotoğrafını çekip ingiliz gazetelerinde 'Göl Canavarı bulundu' diyerek de yayınlayabilir.

Bizim canavarın, Türkiye'de doğmak gibi bir şanssızlığı var ne yapalım... Ama yine de bunca yıl çektiklerinden sonra onun üzerinden büyük paralar da kazanabiliriz, bunu unutmayın...

Loch Ness Canavarı, iskoçya'nın turizm gelirlerini hayli yükseltti. Canavar ürünlerinin satıldığı dükkanlarda satışlar patlamış durumda. Bunu örnek olarak alıp biz de Van Gölü kıyılarında bir canavar endüstrisi kurabiliriz. Bu tür işlere inananlar hayli fazladır akın akın geleceklerdir gölün civarına, benden söylemesi...

serdar turgut
    #1473016 (mulayim, 30.03.2007 22:01)
  2. bir soda markasının sponsorluğunda filmi filan çekilebilecek şey.
    #1473052 (pyndemonium, 30.03.2007 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

van golu canavari nin dramatik yasami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. van golu canavari nin dramatik yasami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu van golu canavari nin dramatik yasami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi muz » super guc olmak icin gerekenler » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » carriye roxalina » matrixxx » askerlik » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » windows 7 » tabutta yarim vole » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » tarla surmek » melek » ohsss » at yaragina konmus kelebek » nikah masasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kumarda kaybettim askta kaybettim » sevismek icin bahane aramak » supermen » postmodernizm » engelaar » bana ellerini ver » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » gabriela mistral » enderun sevgiler » tikky mouse » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » yuhalamak