vampirler kerhanesi 

kapat
  1. çok tenha, pis bir yerdeydi bu. (şehir vermem) bir arkadaş baskısıyla gitmiştim, merak işte. gitmez olaydım ama, ıyy böyle meczup bir ortam olamaz ya! ama, bu garip tecrübem ortamın tarihçesini öğrenmeme de vesile olduğu için gayet mutluyum, ne yalan söyleyeyim. neyse, uzatmayayım ben.

şöyleymiş hikaye işte;

sabah akşam aylak aylak dolaşıp önüne gelen insanı ısırmayı kendine vazife bilmiş işgüzar vampir kişisinin, tanıyıp etmeden bodoslama daldığı bir insan evladının en nihayetinde hiv vıruslu çıkmasıyla, bahtsız bedevi misali ve de haklı olarak isyanlara kapılıp, tüm bu olanlara sebep de fıtratı olduğu sonucuna varmasıyla ''lan ben bu kansızların kökünü nasıl kuruturum?'' sorusuna cevap ararken bir anda kendini içinde bulduğu mekandı kerhane. ''ulen bi mala kaymadan göçtü gitti. gözleri açık gitmiştir valla'' demesinler di mi ama arkasından? işte tam bu esnada kafasında yanan ampül, ona sadece vampirlere hizmet verecek bir kerhane fikrinin pek bir etkili olacağını söylemekteydi. sonuçta; kadınlar, vampirlerinde en önemli ilgi alanlarından (zaaf ya da) bir tanesiydi. bunuda ilk kez bir vampir arkadaşıyla mynet adlı internet sitesinden kan anonsu yapmaya çalışırken farketmişti. ''tam kansız lan bunlar. demogoji de yapıyor ipneler.'' dediniz, evet bende aynısını demiştim.

ayrıca; malumunuz olmalı ki, vampirlerin de ''yalnız takılma'' gibi bir takıntıları vardır. işte bu yüzdendir zaten birbirleri hakkında pek bilgi sahibi olmamaları da. hepsi birer sağlam abazandır özünde, ama kimse bilmez bu durumu ve doğal olarak sorun da teşkil etmez. öyle takılırlar kendi hallerinde. insanlarda böyle değil mi zaten? çoğumuz etiket uğruna yaşamıyor muyuz aşklarımızı?

neyse konuya dönelim biz. ne diyorduk? ha, üyelik işlemleri yapılırken;

-üyelik formu-
    .
    .
    .
    .

-ilgi alanlarınız-
    eğlence mizah[ ]
    iş dünyası [ ]
    alışveriş [ ]
    ev ve aile [ ]
    sanat[ ]

.
    .
    .

unutulan bir şey vardı. bunların hepsi insanlar içindi evet, ama yine de unutulan bir şeyler vardı ya sanki!?

futbol[x]
    kadın[x] yoksa seks mi desek? kadın genel mi oldu ne?

hah, evet bunlar, bunlar yoktu. üyelik işlemleri sırasında gözleri hep bu iki seçeneği aramıştı ikisininde. ikisi de sağlam birer abazandı çünkü. o dakika birbirlerine sadece bir kez baktılar ve o bakışlar herşeyi açıklamaya yetti de arttı...

insan ırkının büyük bir çoğunluğu bu gibi sapkınlıklar nedeniyle çürüyüp gitmekteydi ve vampirler içinde aynı sonucun doğması gayet olağan görünmekteydi biraz yüzeysellikle. istenilen de bu değil miydi zaten? ee vampir camiasında da bu işe baş koyacak, hayatın sillesini kökünden yemiş, daha da önemlisi kan emmekten bıkmış, fitratına lanet etmiş orospu sayısı hiç de az değildi. bu saatten sonra, birlik olmaları ve sadece ''bir yerden başlamak lazım artık'' demeleri yeterliydi.

ve nihayet birgün dediler.

ilk iş olarakta;

(bkz: vizite iki ünite) (kan tabii)

tabelesini yaptırmayı uygun gördüler. ve devam ettiler tabii... ne mi yaptılar? seviştiler seviştiler seviştiler...
    #2728083 (lanetpanc, 22.12.2007 00:45 ~ 25.01.2008 04:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vampirler kerhanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vampirler kerhanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vampirler kerhanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vampirler kerhanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vedad ibisevic » gunes balcikla sivanmaz » kabadayi » mao tun » hayalet gise » arka siradakiler » kars » winniethecrusher » emo » eku » erkeklere deger vermek » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » dallama ruh » ulkuhan » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » streng » zuhur » esat korkmaz » o ne ola ki » nefes alsin yeter » can kurtaran » antunes » ekmek kizartma makinesi » avignon tiyatro festivali » panta rei » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » kuresel kriz » fahise ruh » easy