vallee d obermann 

1. franz liszt'in annees de pelerinage kitabındaki parçalardan biri. lord byron'ın şiiri üzerine yazılmıştır. ben ki liszt'i hiç sevmem, ama bu müzik bambaşkadır. kromatizmi bokunu çıkarmadan, tam tadında kullanmıştır liszt, o kadar kendi ruhuna sahiptir ki, parça biter ama etkisi baya bir sürer.

(bkz: mi minör)
    #3478603 (josef k, 01.06.2008 15:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vallee d obermann başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vallee d obermann ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vallee d obermann nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vallee d obermann. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gelenege isyan da gelenekseldir » unique » umit karan » yapilmis en buyuk aptallik » devletime katil dedirtmem » pasa selim » the fall » kevase ruh » el camino » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » trajedya ile komedya » rasim kaygusuz » yigit cafe » pippa bacca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fok katliami » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » akilli bilgili kulturlu ulkucu » what else could we ve said » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » yenicag » merdumgiriz » sinavdan once uyuyamamak » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » turk ailesinde salon kavrami » melih selcuk » atletini donunun icine koyan insan » abhaz » matrixxx reloaded » djeep