vallahi soylemem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biliyorum ama soylemem
  2. ben yalan soylemem
  3. soylemedim soylemem de
  4. hic yalan soylemem
  5. sana cok onemli bir sey soylemem lazim
  6. surekli ben yalan soylemem diyen kiz
  7. sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek
  8. ataturkcuyum erdogan a sarki soylemem
  9. vallahi
  10. vallahi apo yu ozledik

© 2008 - uludağ sözlük

vallahi soylemem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vallahi soylemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vallahi soylemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran diyaloglar » metalcilerin genelde gay olmasi » 2008 abd baskanlik secimleri » nur fettahoglu » youtube vs akp » discokingo » the summer of katya » hatunbank » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » papyon takmak tatara zulumdur » kurtlar vadisi pusu » tic douloureux » tom bombadil » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » hayati dogaclama yasayan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » tromboanjitis obliterans » salvador dali » fasizm » wynonie harris » kalafat » bir kadinin en seksi oldugu an » breaking bad » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » uvjb » burnu havalarda insan » histerik anestezi » subresyon » kurtler bu ulkeye ne vermistir