vallahi de billahi de ayar degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vallahi billahi
  2. vallahi de billahi de aklima gelmisti
  3. vallahi de billahi de mazot 1 ytl olacak
  4. vallahi billahi ben kurt degilim
  5. ayar degil uyari
  6. ayar degil yorum
  7. sazan avcilarina ayar degil oy verelim kampanyasi
  8. yazara degil sozluge ayar veren yazar
  9. billahi
  10. acirim tukruge billahi tukursem yuzune

© 2008 - uludağ sözlük

vallahi de billahi de ayar degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vallahi de billahi de ayar degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vallahi de billahi de ayar degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dialogue with the stars » yerfistigi » herkes bir hava » mus » daniel tozser » angelica » aybars lebib » alp arslan » viski cacik » irib » 12 gun tuvalete cikmamak » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » nurettin veren » entry ve nick uyumu » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rui jordao » ic camasiri giymeyen insan » ua cennet » ali baris kurt » truva kanyak » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » uludag sozluk un reklam almasi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » limanla kavgali isyankar kaptan » kul brothers » nevsehir » karagunes » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » the science of sleep » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler