vallaha rastladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vallaha mi
  2. vallaha de lan
  3. iyi ki ona rastladim
  4. bir dahiye rastladim
  5. eski bir dosta rastladim
  6. yillar sonra rastladim
  7. bir bahar aksami rastladim size

© 2008 - uludağ sözlük

vallaha rastladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vallaha rastladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vallaha rastladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mattoni » kemal sunal replikleri » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » ulusoy » rip ride » dua eden eller » norotransmiter » tanrica » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » illidan stormrage » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » abdullatif sener » yapay zeka » fabala » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » elegy » halit akcatepe » icimdeki deniz » kleptomani » kumpir » cok guzel hareketler bunlar » herpetofobi » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » subresyon » herkes evine » tikicanlar cezaevi » uzun suredir eh iste almayan yazar » ekonomik kriz » ofidofobi