vallaha de lan 

kapat
  1. karşısındakinin sözüne ilk duyuşta inanmayan bireyin, söyleyeceği sözdür.
    #3468309 (notrinova, 30.05.2008 12:12)
  2. (bkz: vallaha)
    #3468314 (www wwwwwwwwww www, 30.05.2008 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

vallaha de lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vallaha de lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vallaha de lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunya kadar malin olacagina findik kadar » manisa kebabi » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » dugmele dugmele » cok pis polemige girerim » komur demokrasisi » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » morel eskisehir lgbtt olusumu » july4th » goztepe » jazzamor » ozel mesajla tepki gostermek » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pinara gel ki gorem » dede » kara mi kizil mi » alone with everybody » antu com » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » anket basliga mal gibi cevap girmek » prisoner » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » yapacak is bulamayinca sozluge saran yazar » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » turhan bozkurt » seri eksi oy veren ibne