valla serbest cagristim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. serbest cagristim
  2. valla bak
  3. valla
  4. valla lan
  5. valla billa
  6. valla kanyonu
  7. valla ben bir sey yapmadim
  8. valla biliyordum
  9. kuveys valla
  10. aga valla para yok

© 2008 - uludağ sözlük

valla serbest cagristim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. valla serbest cagristim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu valla serbest cagristim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tasikardi » ne olacak bu sagin kompleksi » zekeriyabeyaz » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » ulusoy » sozlukteki bolucu patlamasi » cheapdeath » yaran basliklar » bakkal insani » 21 haziran » sol frame in ebesine atlayan sevgili » basortusu yasagini savunan solcu » dam ustunde un eleyen eski sevgili » gill » kisaltmalarin ek almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otistik dusunce » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » yeni baslayanlar icin ahiret » simultannozi » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » yarak kafali » 412 » mattoni » identifikasyon » implosion » tegetsel konusma » second life » tomer » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek