valla bugunlerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bugunlerde bu cok moda
  2. bugunlerde hayat cok zor
  3. bugunlerde boyleyim ben
  4. bugunlerde kafam cok karisik
  5. bugunlerde kurt olmak
  6. hamza abi bugunlerde bir guzellestin sen
  7. hayvanat bahcesinin bugunlerde yeni misafiri var
  8. bugunlerde kendimi avakado gibi hissediyorum
  9. bugunlerde kendimi hiyar gibi hissediyorum
  10. valla bak

© 2008 - uludağ sözlük

valla bugunlerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. valla bugunlerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu valla bugunlerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itiraf com » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » sahte sarisin » berhan simsek » ask i virane » turk televizyonlarindaki cadili diziler » baba anneme soyle oldum » teroru cozene odul verelim » andromimetophilia » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » metrodaki guzel kiza asik olmak » maddi hasar » turk sanat muzigi » carmen electra » bilgisayar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adolesan » 9 crimes » waiting for you » 1961 » yaran kisisel iletiler » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » ilker yasin » dementia praecox » zeka kupu » alicia keys » george mikan » rosario to vampire capu2 » the chosen pessimist » metin culhaoglu » yaran baslik yonlendirmeleri