valla bi tuhaf oluyom lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gece yarisi goge tuhaf tuhaf bakan sevgili
  2. normal seylere tuhaf diyen tuhaf insan
  3. tuhaf tuhaf bakan adam
  4. tuhaf insan tespitinde bulunan tuhaf insan
  5. valla
  6. valla bak
  7. valla lan
  8. valla kanyonu
  9. valla ben degilim o
  10. valla ben bir sey yapmadim

© 2008 - uludağ sözlük

valla bi tuhaf oluyom lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. valla bi tuhaf oluyom lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu valla bi tuhaf oluyom lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dugmele dugmele » apo morfin » dombey » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » zekeriya oz » independent project » genelkurmay bu kez hesap versin » wannsee konferansi » siklopentanoperhidrofenantren » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » esra ceyhan » birinci batarya » away3d » duygulari serbest birakmak » carsi tassak gecmeye de karsi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu tabi sadece bir iddia » surp hac kilisesi » pkk nin balonu cabuk sondu » inci kerestecioglu » korsan cd saticisiyla diyaloglar » facebook » wigan athletic » kardese yapilan iskenceler » ros hasana » yay burcu kadini » takver » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » edirne » birbirine benzeyen unluler » abdullah ocalan