valilik yan gelip yatma yeri degildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yat yan gelip yatma yeri degildir
  2. j15 yan gelip yatma yeri degildir
  3. bu makamlar yan gelip yatma yeri degildir
  4. gammazlik yan gelip yatma yeri degildir
  5. cankaya yan gelip yatma yeri degildir
  6. stad yan gelip yatma yeri degildir
  7. moderatorluk yan gelip yatma yeri degildir
  8. basbakanlik yan gelip yatma yeri degildir
  9. sozluk yan gelip yatma yeri degildir
  10. meclis yan gelip yatma yeri degildir

© 2008 - uludağ sözlük

valilik yan gelip yatma yeri degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. valilik yan gelip yatma yeri degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu valilik yan gelip yatma yeri degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun » kizil anka » semra hanim » 6 ekim istanbul un kurtulusu » damdaki testiyi kirmak » disisleri bakanligi » dr terry tommyrot » ahmet altan » jason statham » onur belge » total war » ayva cicek acmis » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » pancarli borek » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rafizm » marti » 1936 durusmalari » syme » asker esi olmak » eric prydz » bir sozluk celebritysi olarak guiza » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » senden elektrik alamiyorum » sivil itaatsizlik » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » gheorghe hagi » turkceden ingilizceye komik ceviriler » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » uludagsozluk