vakit ertugrul u hoplatacak 

kapat
  1. bugün bursa şehir kütüphanesinde görmüş ve okumuş olduğum vakit gazetesi'nin üst manşeti.

nedir, ne değildir diye internet sitesine girdim. link entrynin altında...

gazetede ertuğrul özkök matriximsi bir hava içindeyken fotoshoplanmış bir fotoğrafı ile gözüküyor ve yarından itibaren vakit gazetesinin ertuğrul özkök'ü hoplatacağı belirtilmektedir.

haberin altında ise şu yazmakta: vakit kartelin iri gazetesi hürriyet'in genel yayın yönetmeni ertuğrul özkök'ü hoplatacak belgelere ulaştı yazıyor.

işin ilginç yanı bu hoplatacak bilgilerin her boyuttaki fotoğrafları ile yayınlanacak olması.

bakalım neler olacak?

http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=19664
    #3409699 (sokullu, 17.05.2008 20:25)
  2. vakitin gaztecilik anlayışından çok uzaklardaki tutumudur. tamam, sen bir şeyleri söylemek istiyorsun ama uluslar arası gazetecilik anlayışı denilen bir şey de var.
    #3409809 (fuzuli, 17.05.2008 20:52)

© 2008 - uludağ sözlük

vakit ertugrul u hoplatacak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vakit ertugrul u hoplatacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vakit ertugrul u hoplatacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» control room » bir insani sevmeye calismak » galatasaray » bakire olmayan bayanla evlenmek » datvi » sevdigi baska seveni baska olmak » ahmet cakar vs nihat genc » ariel » 7579 yazar 4 moderator » kizim evlenmeden yiyisebilir diyen baba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci