vaka hikayesi 

kapat
  1. bir olayı ele alarak, serim, düğüm, çözüm planıyla anlatıp bir sonuca bağlayan öykülerdir. *
    #3780826 (rex ares, 06.08.2008 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

vaka hikayesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vaka hikayesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vaka hikayesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spa » yurume » women leather and hell » obsedor » nihilistik sanrilar » bc slavia prague » gioacchino rossini » dissection » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » abdullah catli » ben bir water closet turuna cikayim » alp kirsan » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » paran varsa kralsin yoksa yalansin » scurtel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » matruska » ogretmene asik olmak » paris je t aime » disko krali » sonata arctica » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » ats2 » formikasyon » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » matrixxx » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » formati dagitan gammazlar » cingirakli top