vak vak vak guzel bir gun ordek icin 

kapat
  1. teoman'ın güzel bir gün ölmek için $arkısının modifiye edilmi$ halidir.
    "sorma neden niçin..
    her$ey yalnızlıktan.
    vak vak vak vak!
    güzel bir gün ördek için"
    #21350 (stranger, 17.01.2006 18:25)
  2. (bkz: vak vak amca)
    #1165519 (arabaciarabayatasget, 17.01.2007 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

vak vak vak guzel bir gun ordek icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vak vak vak guzel bir gun ordek icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vak vak vak guzel bir gun ordek icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulent ersoy » richard trenton chase » gammaz olmak icin gerekenler » kizil » venividivici » tarcin ve arkadaslari » kurt hareketi sosyalisttir » yiyorum yiyorum doymuyorum » allah » torrent ten dosya indirmek » toplumda hic falsosu olmayan insan » favori uludag sozluk yazarlariniz » seni sican seni » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » bankamatik memuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyaset din futbol ucgeni » bakirkoy » sozlukteki otlar boklar » devlet memuru » entoksikasyon » dovulesi dizi karakterleri » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » otomutilasyon » estrojen » munchausen sendromu » talabani barzani ocalan liderimiz » yaran basliklar » uyku felci » kaan sezyum » ozkiyim dusunceleri