vajinal orgazm 

kapat
  1. öncelikle kasların gevşek ve kafanın başka şeylerle dolu olmaması gereken bir orgazmdır. saçma gelmesin, kasların gevşek olması yani burada karından tutun omurgaya kadar yani bütün kaslardan bahsediyorum. kendini rahat bırakan kadın bu orgazmı yaşar.

sonrasında ise vajinal kaslardır. bu kasları seks sırasında kasıp gevşetmek orgazma daha rahat ve çabuk ulaşmanıza neden olur. vajinal kaslarla beraber soluk alıp verişide kontrol etmek gerekir. bu soluk alış veriş hem erkek içinde güzel bir olaydır. sorun bütün erkeklere, suratta bir tebessüm göreceksiniz. sizin o soluk alıp verişiniz erkek için daha cezbedici daha bağlayıcı bir sebeptir. nefes dışında bu vajinal kaslardaki gevşemede erkeğin penisine baskı yapmakta ve aynı zamanda erekte olan penisin daha çok zevk almasını sağlamakta, erekte olan peniste bayanlar için vajinanın duvarlarına baskı yapıp zevk almasını aynı zamanda da orgazma daha da yaklaştırmaktadır. yani bayanlar seks sırasında senkronal biçimde soluk alıp vermeyi, kasları kasıp gevşetmeyi ihmal etmeyin. seksinizin içine etmemiş olursunuz[gülücük]

gerisi erkeğin erken boşalmamasına veyahut başka sorunlarla karşılaşmamanıza bağlıdır. tabi ki önsevişme ya da ondan önceki evreleri es geçtik. her orgazm konusunda ön sevişin lan, öp kızı, elle orasını burasını yazıcak değiliz değil mi?[gülücük]

orgazm olan bayanda şunlar görülmektedir. benim gördüğümden değil. sözlüğe yazıcam diye hergün sevişip analiz etmiyorum.. neyse, efendim bakalım neler oluyormuş.

öncelikle orgazmın hemen öncesinde yavaş yavaş başlayan titreme ve öncesinde inilti[ahh, uhh, ınnhh, oyyyhh gibi] ve tabi ki kontrol kaybı. bu durumda aman diyim bana bir şey olmaz, şimdi b*k sürdürmeyeyim de kendimi kasayım demeyin lütfen. çünkü o ana kadar herşey yolundaysa bundan sonrasına zaten bir şey yapamazsınız. o anda sıkmak biraz sıkar.

kafada bi gerileme olur. salaklık aptallık değil. bildiğin geriye doğru atma eğilimi. kendini boş bırakan beden geriye doğru kaymaya başlar. bunu siz istediniz diye yapmazsınız, aniden gelir ve vücut geriye doğru gitmeye başlar. du vajinama bakayım falan diye düşünmeyin, bakamazsınız zaten.

o anda eliniz partnerinizin elinde olsun ki güç alın, destek olsun babında. erkekler sizde bayan elinizi sıkıyor diye ''noluyo yaa'' demeyin. olur öyle o, yapcak bişi yok. bu durumdan hemen sonra yani orgazmın sonlarına doğru el yeniden kendini bırakır.

bütün vücut artık uyuşmuştur ve etrafa bakışlar değişmiştir. işte o masum gülüş, erkeğin göğsüne yatma, uyku gelişi, erkeğin elini tutup sarılma gibi hisler bu orgazm sonrası olur. o an hiç bir şeye benzemez.

orgazm müthiş bir şeydir. zevk değil zevkten öte başka bir şeydir. ve bunu ayıp olarak, günah ve sapkınlık olarak algılayan bünyelerin söyleme sebebi işte bunu yaşamadıklarından kaynaklanır tahminen. bu zamana kadar hatta bu zamanda sonra da hala bize ayıp olarak empoze edilecektir. orgazmı yaşamamış olan bünyeler için ne kadar kötü ve şansız oluşu yaşayanların ise ne kadar müthiş ve farklı bir haz oluşu bu farkı açıklar zaten. bizim toplumumuzda bu tür olgular tü kaka, ayıp, konuşulamaz, tartışılamazdır. oysa ki iki medeni ya da kaç kişiyseniz işte adam akıllı konuşulduğu sürece ne ayıbı kalacaktır ne sapkınlığı.

neyin nasıl yapıldığını, neden niçin yapıldığını öğrenmek ayıp olmasa gerek. bu bizlere verildiyse saklanıp, gizli yerlerde küflensin diye değildir.

ayrıca son olarak hep klitoral orgazm yaşamış bir bayanın ileriki yaşlarda vajinal orgazm yaşaması çok zordur. yani yaşı 30 ve üzeri yaşa gelmiş bir bayanın o ana kadar vajinal bir şey yaşamaması onun vajinal orgazm yaşamasına engeldir. bunu da ''aboo hemen yarın sevişmem lazım'' olarak algılamayalım lütfen[gülücük]
    #3791890 (www wwwwwwwwww www, 09.08.2008 04:33 ~ 04:44)
  2. orgazm sonrası partnerinizi cinsel organı ile içli dışlı olursanız tüm vücudunun kasılıp titrediğini ve sonrasında ayağa kalkamama bacakların tutmaması gibi durumlar görülebilir. *
    #3792844 (ciyzis kirayzs, 09.08.2008 13:42)
  3. cennet eğer yedi katlı ise, o katlardan hangisini tecrübe edeceğinizi şiddeti ile belirleyen şey.
    #3862939 (ashtarte, 24.08.2008 12:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

vajinal orgazm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vajinal orgazm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vajinal orgazm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vajinal orgazm. Copyrights of the articles are belong to their authors.