vaino aaltonen 

kapat
  1. 1894 yılında turku yakınlarında doğmuş fin heykelci. bi ara büstler yapmış, sonra kübist takılmış.
    #3427815 (arabam var, 21.05.2008 18:52 ~ 18:55)

© 2008 - uludağ sözlük

vaino aaltonen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vaino aaltonen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vaino aaltonen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuna kiremitci band » lazio » radyo uludag » yaran turkce altyazi cevirileri » penisin amansiz vajina dusmanligi » jazzamor » sozlukteki fenerbahceliler » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » rate my turban » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » aksamdan kalan mesgale butonu » bekaret onemlidir diyen erkek » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » youtube » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tirsinti » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » eric prydz » bobross » the truman show » kadinda en soguk bolge » sozlukteki kizlar » usuyen kutup ayisi » man who sold the world » dmc » uludag sozlukteki morlar » army of me » eski sevgilinin esinden ayar yemek » operasyonla kalbi aldirmak » daniel day lewis