vahide savci 

kapat

1. zaten anfi hayatı boyunca 3-4 derse giren we tesadüf eseri bu derslerden brinin bile adı geçen kişiye denk gelmesi nedeniyle anfilerde bir derse bile girmeyi tövbe ettiren kişilik. *
    #602484 (1.x.1, 03.09.2006 02:58)
  2. bazılarına göre bir anne *, bazılarına göre bir profesor * ama aslında başlı başına bir bilim dalı...
    onun notları ki ; bir ineğe sorulsa ''ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 not hangileri olurdu'' sorusuna cevap olarak , ''üçü de vahidem gurbanımmmın notları olurdu tabi ki. çünkü onlarda bir sürü ayrıntı var. hem de hiçbiri bir işe yaramıyor. en azından onları öğrenmek için kıçımı yırtabilir ve beni almaya gelecek olan gemiyi beklerken eğlenceli dakikalar geçirebilirim...hem de döndüğümde onun soracağı mal sorulara da hazırlanmış olurum... ay hayali bile güzel...'' verdirebilmiş bir kişidir. bu kişinin içi dışı birdir. içi ve dışı emaye olup tamamen öğrenci düşmanlığı ile kaplanmıştır. sorduğu soruların cevabını kendisi de bilmemektedir. cevap anahtarı olarak da sayılsal loto kalemi kullanmaktadır. hani şu götünde 49 sayı olan zımbırtıdan... bu kişi böyle bir kişidir işte. insanlığa faydalı ve tam olması gerektiği gibi...

değinmeden geçemicemdir. ''pozisyonu'' kısmı hakkında da bir iki kelam ederimdir de neysedir.
    (bkz: pozisyonu ne lan)
    (bkz: vahide ye el sallamak)
    #602498 (aby, 03.09.2006 03:06 ~ 03:12)
  3. vahidem gurbanın oyy nolacak halim
    yine bir laf duydum büte kaldım.
    kalandan geçenden oyy haber sorarım.
    vahidem bu sınav eski sorarmısın.

farmatiği deli vahide farmatiği
    salladım da geçtim fanatiği
    dandik anabilim dalı güzeli
    bulamadım vahideden maligni

gurbet ellerde sınav geçer
    vahidem kaldım hep bende kusur
    eğer ana bilim seni bana vermezse
    nemize yetmiyor el kadar hasır.*

şeklinde adına ağıtlar yakılmış tıp türkülerinin yardımıcı kadın oyuncusu.
    (bkz: zahidem)
    #602533 (scarface, 03.09.2006 03:20)
  4. uludağ üniversitesi tıp fakültesi farmakoloji ve klinik farmakoloji anabilimdalı başkanı. 12 mart 1962 manisa doğumlu ve bir çocuk annesi. öğrencilerini çok sıkması ile ve alanında çıkardığı eserle ile tanınır. türk farmakoloji derneği, society for neuroscience, türk tabipleri birliği üyelikleri vardır. 1997 ve 2002 yıllarında novartıs Farmakoloji Dalı Araştırma Birincilik Ödülüne layık görülmüştür. çok miktarda yayınladığı bilimsel yayınları mevcuttur. 2006 yılında antidepresan ilaçların farmakolojik özellikleri üzerine araştırma yapmıştır. Başarılı bir bilim kadınıdır.
    #4879133 (hibrit kibrit, 18.03.2009 15:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

vahide savci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vahide savci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vahide savci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vahide savci. Copyrights of the articles are belong to their authors.