vahdet i mevcut 

kapat
  1. mevcut olan herşeyin Allah olduğunu savunan panteist görüştür.vahdet-i vücuttan tamamen farklıdır ;asla karıştırılmamalıdır...
    #349314 (white pages, 15.06.2006 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

vahdet i mevcut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vahdet i mevcut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vahdet i mevcut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » ekstazi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » girit » yemek yemeyince karnim acikiyor » la vida es una lenteja » yitik cennet » kurtlar vadisi pusu » mayfair » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » sosyal fobi » universitede okudugu halde oss ye girmek » iamwhoiam » hasretinden haci sakirleri deldim » borsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizlik » leave me in hell » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » yasak kadin » serefsiz diferansiyel denklemler » zollinger ellison sendromu » koprofili » hayko cepkin » rome » elazig da mini etek giymek » bu cocuk okumas » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » mmrna » yaran basliklar