vacip 

kapat
  1. yapılması şiddetle tavsiye edilen ve yapıldığı takdirdesevap kazanılacak olan davranışlardır. yapılmaması aksi bir sonuç doğurmaz.
    #295206 (akardia, 30.05.2006 22:55)
  2. Aslında yapılmaması da sakıncalı olan eylemdir.Çünkü farza yakındır.
    #295221 (italiano, 30.05.2006 23:00)
  3. Dinimizde yapılması kesinlik derecesinde bir delil ile sabit olmayan ve yine kuvvetli bir delil ile sabit görülen şeydir.
    #501413 (lilith, 05.08.2006 15:34)
  4. arapça "zorunlu" anlamına gelen sözcüktür.

(bkz: vacip ül vücud)
    #2966922 (stalker, 07.02.2008 19:20 ~ 19:28)

© 2008 - uludağ sözlük

vacip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vacip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vacip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» football manager 2009 » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » youtube vs akp » rusya tarihine keyfi bir bakis » dadaizm » saygi hak edilmez kazanilir » mamma mia » bc prostejov » can sikintisindan 31 cekmek » oligofreni » ibanez grg 170 dx » yakisikli gosteren ayna » allah seni top etsin » the ship song » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fox tv » global afazi » psikojen koma » metal faust » hipersomni » tal ben haim » ozgurcan ozcan » have a cigar » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » che » seviselim mi lan » olomuc » sergen yalcin » i love this game » yuksek sadakat