vaci utca 

kapat
  1. budapeştenin merkezindeki, şehrin en renkli caddelerinden birisi. içerisinden ister istemez en çok geçilen caddedir kendisi bu arada. anna cafe pek meşhurdur, oraya kadar ulaşıp acıktıysanız hemen yanındaki burger kingden cheese burger ve patatesinizi 330 forinte yiyebilir, ve hemen anna cafede kahvenizi tiramisunuzu yiyebilirsiniz. tunaya 3 dakikadır, sıkılınca tuna kenarına gider nehri izlersiniz. güzel caddedir kendisi.
    #2187464 (btnn, 24.08.2007 00:29)

© 2008 - uludağ sözlük

vaci utca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vaci utca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vaci utca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahramanmaras » sari olan herseye sikini sok ilkesi » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » limanla kavgali isyankar kaptan » beyaz show » ezergecerus » icime islerken » vapurda aglamak » dusty kid » hasip ile nasip » toygar isikli » heresy » seks sinemasinin esrari » david lynch filmlerini begenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » hadise acikgoz » zor mac » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » adana motor meslek lisesi » rambo » o yazar benim » facebook » dis teli » yaran diyaloglar » iki tasagim onume aksin » cocuklar vurdurmasin » recylcle bin » atilim universitesi » fernando alonso