vaapad 

kapat
  1. 4.nesil yazar. *
    (yamukprensesvekedicuceler, 18.06.2007 17:40)
  2. bir dövüş stili, star wars evreninde. afedersiniz en taşaklısı stillerin, mace windu abimiz kullanırdı. bir de avrat bir jedi master vardı kullanan, ismini unuttum.

kullananın karanlık tarafa geçmesi 66 % ihtimallidir, büyük ustalık gerektirir.

dördüncü nesil bir yazar ayrıca, hoşgelmiş.
    (paradigma, 11.09.2007 19:08)
  3. bildiğim kadarıyla force'dan ziyade kılıç ustalığına dayanan jedi dövüş stili. bir nevi dark side'a geçiş bileti.

ilahi mace windu, deli çocuk!
    (endustriyel siyah, 11.09.2007 19:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» besiktas uskudar motorlari » ali ekrem bolayir » meme ucu killi kizlar » cayir cimen geze geze oy » nese sacmak » aklini kullanan gerizekali » elizabeth i » ceng » cevapsiz soru » jacksparrow » topal osman aga » ruya » christraping black metal » sekerpinar » hasretim sarhos » josef fritzl » broo » iron man » adana kalesi » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » tavuk utmek » kuran kurslari » desert eagle » 30 agustos koln almanya zirvesi » ali pasa hamami » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » ismet berkan » ay » sirri sureyya onder a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa