v harfini huni niyetine kafasina geciren deli 

kapat
  1. kimsenin kafasına geçirmesi için a harfini tavsiye etmediği delidir.
    #2364900 (goddar, 23.09.2007 03:29)
  2. ismi vendetta'dır.
    #2364902 (double cross, 23.09.2007 03:29 ~ 03:31)

© 2008 - uludağ sözlük

v harfini huni niyetine kafasina geciren deli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. v harfini huni niyetine kafasina geciren deli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu v harfini huni niyetine kafasina geciren deli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» give a fuck » dunyanin en iyi rock grubu » sahe bedo » arsivci » cekirdek coplerini yere atmak » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ozkiyim dusunceleri » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » firedod » venividivici » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » araf » bu cocuk okumaz » miguel de cervantes saavedra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alp kirsan » formel dusunce bozuklugu » gotu atmak » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi » tatar milli futbol takimi » dadaizm » areds » almanya » en mand kommer hjem » facebook u olan uuserlar » fatih keskin » tesco » are you there » wyler