uzuyor iste boyle 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste boyle
  2. bu da boyle iste
  3. bu da boyle bir animdi iste
  4. iste boyle mektup
  5. boyle seyler iste
  6. iste boyle laz ismail
  7. iste boyle guzelim
  8. iste boyle sevgili sozluk
  9. madem oyle iste boyle
  10. telekomu satarsan boyle olur iste

© 2008 - uludağ sözlük

uzuyor iste boyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzuyor iste boyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzuyor iste boyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray » swh » aydogan babaoglu » jean marie gustave le clezio » islak imza » maltepeli aslanlar » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » bize musaade » ergenekonu savunuyorum mutluyum » scorpion flower » efkar » latince bilen sozluk yazarlari » universiteye minibusle giren insan » erzurum » hic bizimkini yediniz mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » hayata dair ic burkan detaylar » lisa garland » nouriel roubini » kara hilal » karagarga » klon imhotep » kapitalizm » eksi sozluk te basligi var » insan kurban etmek » radyo sol » fenerbahce nasil duzluge cikar » buyuk orta dogu projesi