uzun zamandir gorusemiyoruz 

kapat
  1. Klişe hasret belirtme ifadesidir. Bu sebeptendir ki insanda bir samimiyetsizlik hissi de uyandırır zaman zaman.

- Aaaa şermin nasılsın?
    * aaaa canım ayşegül nasıl olalım işte. Görüşemiyoruz uzun zamandır?
    - biliyorsun işte iş güç peşinde..
    ......

şeklindeki dialoglarda kullanılır. Genelde ulan seni de aramadık sormadık, aslında çok da özlemedim ama hayırsız olduğumun da farkındayım anlamındadır.
    #2593406 (jacksparrow, 15.11.2007 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

uzun zamandir gorusemiyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzun zamandir gorusemiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzun zamandir gorusemiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mefaret tuzun » son haftalarin formda ismi » sulukule ye ucube demek » meme acarak protesto yapmak » pulsar » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar » buyuk taarruz kosusu » 1 eylul 2008 besiktas konyaspor maci » futbolu asagilayarak entelektuel olmak » msn de tum listesini toplu konusmaya alan dallama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games