uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet 

kapat
  1. mahalle aralarinda takilan cello tiplerin her gün yolda gördüğü uzun saçlı erkeklere laf attığı minik beyinli bir zihniyettir.

her gün kız arkadaşımı evine bıraktıktan sonra, geri evime dönerken 10 - 12 tane cello tipin* arkamdan " ibne lan bu saçlara bak gardaş " diye bağırıp çağırması, sataşması, laf atması olayı artık o kadar sıradanlaştı ki. hayır ben sevgilimi evine bırakıyorum, siz on kişi orda muhabbet ediyosunuz. hem de 7 / 24 hep erkek erkeğe takılıyosunuz tek kız arkadaşınız yok. kim ibne siz mi ben mi ? ama içlerinden tek kişi gelip beni yolda gördüğü zaman karşı kaldırıma çıkıyo. lan ibne değilsen, erkek adamsan ettiğin lafın arkasında dur be adamsı* yaratık.

(bkz: çok sinirliyim sözlük)

edit : tüm yazarlara teşekkürler. içimizde de aynen bu zihniyette celloların olduğunu görmüş oldum. başlığı açalı 5dk olmadı 4 eksi oy. süpersiniz.
    #3394286 (DjarumTurk, 13.05.2008 23:28 ~ 23:42)
  2. yanlış bilgilendirilmiş zihniyettir. saç ile cinsel tercih arasında en ufak bir bağlantı yoktur. ha ben neden böyle tepki veriyorum?.**
    #3394294 (enderun sevgiler, 13.05.2008 23:30 ~ 23:35)
  3. bu kişiler öyle delikanlıdırlar ki, gece vakti ara sokakta predator'u görseler, bırakın ibne demeyi, domalır möt verirler möt.
    #3394296 (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 13.05.2008 23:30)
  4. (bkz: uzun saçlıyı satanist sanan zihniyet)*
    #3394303 (moso, 13.05.2008 23:31)
  5. kanımca iced earth denen grubun şu hayvansal vokalistinin yüzüne karşı aynı şeyi diyemeyecek mahalle delikanlıları.
    (bkz: matthew barlow)
    #3394324 (Pulemjot Kalashnikova, 13.05.2008 23:33)
  6. (bkz: uzun saç)
    #3394338 (johnnyturhan, 13.05.2008 23:35)
  7. genellikle yaşlı insanlarda bulunan zihniyettir.
    #3394340 (toptan korkan basarili kaleci, 13.05.2008 23:35)

© 2008 - uludağ sözlük

uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp iktidariyla yildizi parlayan is adamlari » tarabya » misket elmasi » sweethoney » mighty morphin power rangers » 4 minute warning » ben kucuk bir cocugum » powerpoint sunusu ile darbe plani hazirlamak » gam tozu ve dunyanin ninnisi » muhafazakar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci