uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz 

kapat
  1. --spoiler--
    - muavin bey.. bakar misiniz?
    + ohm.. 1 saniye.. buyrun efendim..
    - ee su bagyan kac numerode oturuyor acaba?
    + hmm..25..26. 27 efendim. ne oldu bir problem mi var?
    - ask bir problemse belki hehehe... ona benden bir bardak kola ve iki topkek gonderir misiniz acaba?
    + n-ne? anlamadim?
    - ustune de romantik bir not duserseniz cok muthis olur.
    + romantik not? ee ne yazayim efendim?
    - en buyuk galatasaray yaz mina koyayim..
    + n-ne?
    - klibimde oynar misin yaz.. oyle gonder.
    --spoiler--

her otobus yolculugunda olan aglayan bebek, anadolu babaanesi, kendinden emin kaptan ve agresif muavin halkasinin devamidir. olmazsa olmazdir...

efendim bu kiz turu ulasilmaz olup, otobus yolculuklarini daha cekilir hale getirmektedir. hayir bir bok yapacagimiz yok, bir muhabbet olur, doner gulumser falan diye.

neyse bu kizlar genellikle bol bir esofman, converse, kapsonlu bir uzun kollu tercihen sapka ve rayban gozluk takmaktadirlar. muavin ipnesinin sinsi sinsi yazilmalarina, butun gucuyle gogus gerer. herkese 1 topkek duserken kiza 5 topkek vermesi manyaklik degildir de nedir zaten... pezevenk muavin seni. papyonu takinca james bond zanneti kendini ibne. indigim gibi sikayet edicem..

en buyuk heyecan mola yeridir. kiz yalniz oldugundan yemek yemez. kenarda durup acgozlu yavsak garsonun zorla verdigi caylardan bir tane alarak orada demlenir. siz de 47 numara ayakkabi buyuklugundeki kasarli tostunuzu yemek icin savas verirken arada bir bakisirsiniz. agizda tost, dudaklarin kenarinda kirintilar, uykudan yeni kalkmis s.kindirk bir surat.. cok hos bir ambiyans olmasa gerek..

lakin sahsim olarak bu kizla bir turlu tanisamadim. tanisani da gormedim. fakat olmeden once yapacagim seyler listesinde yeri var. en yakin zamanda melankolik bir mola yerinde kistirip "aslen nerelisiniz", "okuyor musunuz?", "kaptan cok hizli gidiyor yeeaa" tarzi sorularla saldirip, mutlu bir beraberlik yasamak istiyorum. seni seviyorum aptal anlamadin mi hala.
    #3243866 (salcali ekmek, 08.04.2008 01:00 ~ 10.04.2008 00:04)
  2. (bkz: dizi dizime değdi.)
    (bkz: o da beni seviyor galiba)
    #3245925 (abd i acz, 08.04.2008 17:01)
  3. (bkz: oda bana mı bakıyo ne)
    (bkz: molada sohbet edeyim en iyisi)
    #3245934 (tripanazom, 08.04.2008 17:02)
  4. otobüs yolcuklarında güzel kız gören erkek, bunu hemen fanteziye çevirir. güzel kızın, hatta güzel olması önemli değil, kızın tam arkasındaki koltukta oturuyorsa kız kafasını koltuğa dayayıp uyumaya başlayınca saçlarını sevebilir, molada karşısına geçip 30 dakika boyunca oturabilir, muavinle tanışıp "aramızı yapsana abi" diyebilir. bu nasıl bir hayal gücüdür? bu duruma dayanamayan kız yan koltukta oturan abisine başvurabilir. olay çocuğun saçının sevilmesiyle son bulabilir. *
    #3246014 (mitheithel, 08.04.2008 17:19)
  5. yanlarında kesin tipsiz bi yavşak olur bunların kol kola gülüşürler yol boyunca istersin vermezler uyuz ederler adamı.
    #3246109 (hekemen, 08.04.2008 17:35)
  6. uzaktaki sevgilisine gidebilmek icin ac bakislar altinda yolculuk yapan kizdir. *
    #3246164 (revolter00, 08.04.2008 17:48)
  7. kızla göz göze gelebilmek adına lügatta ne varsa uygulanır. ilk molada gidilir adam gibi tanışılır. sonra hayata dair sorular sorulur.

(bkz: okuyo musun kaça gidiyosun)
    #3390270 (DjarumTurk, 13.05.2008 01:09)
  8. (bkz: uzun otobüs yolculuklarındaki yakışıklı oğlan)
    #3390287 (ozpandora, 13.05.2008 01:14)
  9. bir türlü konusulumayan, yol boyunca her fırsatta bakılan kızdır.
    #3391038 (Halitkin, 13.05.2008 10:34)
  10. sırtı size dönük, yüzü gizemle kaplı esrarengiz varlıktır. garsonun verdiği kek paketini minicik elleriyle açışı baygın bakışlarlarla izlenir ve sanki size bir mesaj veriyormuş gibi algılanır. her molada görmek ve görünebilmek için her türlü şebekliğe başvurulur. ulaşılmazdır belkide bu yüzden güzeldir. ama yinede o çekilmez yolculuğun ağırlığını biraz olsun azaltır. belkide bu iş için vardır.
    (bkz: ulaşılmazı sevmek)
    #3391061 (antisosyal, 13.05.2008 10:42)
  11. keşke bi baksa, bi gülse de yanına gitsem msnini alsam diye üzerine düşünülen kız.
    #3391074 (Anto, 13.05.2008 10:49)
  12. insanların psikolojik bir durumudur. Yolcu tüm dünyadan izole edilmiş bir şekilde * yolculuk yaparken sizi uyaran bir bu kızdır. bu yüzden güzel görünür. Sempati duyulur. Aşık olunur. Aslına bakarsanız her gün gördüğünüz kızlardan farkı yoktur. Benzer bir durum derste yaşanır sıkıcı ders koşullarından sıkılan, kaçmak isteyen insanın ilgisi o dershanedeki dersten daha sonra dikkati çekecek karşı cinse yönelir. Bunun yanında her kadin guzeldir.
    #3391085 (Davutsu, 13.05.2008 10:53 ~ 10:54)
  13. o, bayan yani, koridor guzel kiz,
    ben, sofor arkasi, cam kenari..

feridi kaza sigortasi akitlerimiz ayni,
    top kek ve meyva suyu haklarimiz esit,
    alemetlerimiz,
    ve istakametlerimiz,
    hepsi ortak..

hayat ne kadar garip.
    #3391112 (judas, 13.05.2008 11:04 ~ 11:21)
  14. baş belasıdır. etrafta güzel bir kız varken her hareketiniz yapmacıklaşır, fakat bir yandan da uyumanız gerekmektedir. korkarsınız, saatlerce göbeğinizi içinize çekmek, uyuyakalmamak, ve de karizmayı çizdirmemek için kasarsınız. normalde koltukta rahat etmek için şekilden şekile girecek, düğmeleri açacak, belki de uyurken salya bırakacaksınızdır. ama olmaz, beni böyle görmemeli dersiniz. tavsiyem şudur ki, görür görmez karizmayı çizin ki, kafanız o kızla ilgili tüm ihtimalleri tüketsin ve de rahat bir şekilde uyuyun. (mesela otobüse biner binmez suratına hapşırabilrisiniz, suratına bakarken kulağınızı karıştırabilirsiniz, yapın bir şey işte, karizma çizmek kolay iş.)
    #3391142 (experimental, 13.05.2008 11:12 ~ 11:28)
  15. uzun otobüs yolculuklarının iğrencliğini bir nebze hafifletecek olan kızdır.
    #3391164 (soldierday, 13.05.2008 11:18)

© 2008 - uludağ sözlük

uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozel msj » csi uludag sozluk » ikizler burcu kadini » alex de souza yi elestirmek » 200 entry » sasifelek cikmazi » ankara nin cikardigi sanatcilar » eksileyenlere kahkahayla gulmek » aysun kayaci » miles away a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci