uzun nehir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nehir
  2. nehir roman
  3. nehir yilmaz
  4. isvicre de bir nehir
  5. sari nehir
  6. gizemli nehir
  7. icimdeki nehir
  8. bir nehir ki omrum
  9. nehir erdogan
  10. kanli nehir savasi

© 2008 - uludağ sözlük

uzun nehir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzun nehir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzun nehir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv muhabiri » fidelio » stadi terketmek » cok konusan kadin » i love you zico » atlet ustu pantolon askisi popcusu » volkan sen » cete savaslari » milliyetcilik » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » bahriye ucok » sakaryaspor » saclari kazitmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran turkce altyazi cevirileri » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » kurt sutu » edu ve deivid arasindaki farklar » al resmini ver resmimi » tac atisi » biz daha olmedik ulan » 125 » hebeley episode iii » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » hic param yok » hayal kirikligi » genetik ozellikleriyle ovunen insan » dream theater » bu tabi sadece bir iddia