uzun ihsan efendi 

kapat
  1. ihsan oktay anar kitaplarının gizli kahramanı ilginç tip. her yerde kendi başına ortaya çıkan ve ortalığı karıştıran zat-ı muhterem.
    (galapagoslu iguana, 26.08.2007 15:37)
  2. hoş gelmiş 4. nesil terbiyesiz yazarın tekidir.* zavallı çulsuz köle babında bir bankacıdır.
    hakkımda nick altından sallayıp sallayıp durmuştur, ifadesini yakın zamanda alacağım, şahsımı 2 yaş
    gençleştirmiştir iş o entry ile.
    (galapagoslu iguana, 05.09.2007 09:26)
  3. Dördüncü nesil yazar kardeşimiz. Hayırlara yoralım sözlüğe girişini. Hoş gelmiş.
    (heathcliff, 05.09.2007 20:40)
  4. şahsıma vapur güzeli diyerek bel altından çalışan, ihsan oktay baba'nın o güzide başkahramınını nick olarak alan sefalet bir insandır. ayrıca 2003-2004-2005 ve 2006 yıllarında vapur güzeli bizzat kendisi secilmiştir.**
    (galapagoslu iguana, 11.09.2007 10:02)
  5. yeni bir dördüncü nesil yazar. galapagoslu iguana abimize saldırdığını duyum aldık. uzun ihsan efendi, efendi ol efendi... *
    (mahallenindelisi, 11.09.2007 10:38)
  6. (bkz: ebrehe)
    (paradigma, 18.09.2007 17:44)
  7. çok sevdiğim muhteşem bankacı kardeşimdir kendisi. akşam benim evimde maçı heathcliff ve bu ejderha** ile birlikte seyrettik. futbolu benim kadar bilmez oynamışlığı hiç yoktur, sallar durur avrupa kupası diye!
    asıl branşı kriket'tir bunun. her neyse gelelim öze. çok iyi oynuyoruz akşam tabi ve bu anladı inter'in bize artık gol atamayacağını ama yinede "siz salaklık yaparsınız abi" tarzı şeyler söylüyor ve bu arada tüm ikramları arsızca kabul edip yiyor içiyor şerefsiz herif!
    son uzatma dakikalarında inter bir ara ceza yayı önünde bir şut pozisyonu bulduğunda bizim uzun ihsan efendi* şut kötü sonuçlanınca böyle bir irkilerek inter'liye serzenişte bulundu: "ulan iyyiii vursanaaaa" diye haykırdı.
    ejderha dememin sebebi bu olaydır, içindeki çekememezlik canavarını yenemedi ve tüm lavları ağzından 90+ da püskürttü ve beni saat 23.50 sularında yardı.**
    ayrıca :(#2346170)**
    edit:imla editi.
    (galapagoslu iguana, 20.09.2007 10:21 ~ 13:45)
  8. (bkz: puslu kıtalar atlası)
    (muhterem fil, 18.02.2008 02:17)
  9. fenerbahçemin çeyrek finale çıkması için 04 mart tarihinde mutlaka maçı benim evimde seyretmesi gereken $ahsiyet.
    (bkz: ugur yapmayin lan)
    (galapagoslu iguana, 22.02.2008 15:32)
  10. (bkz: sarı çizmeli mehmet ağa)
    (unique270, 22.02.2008 15:37)
  11. ihsan oktay anar'ın bizatihi kendisidir. puslu kitalar atlasi, kitab ul hiyel ve efrasiyab in hikayeleri romanlarında karşımıza çıkar.
    (akustikcinayet, 02.04.2008 19:59)
  12. dün akşam çıyalsı maçını birlikte izlediğimiz gs'lı dostum, kardeşim. dakikalar 87'yi gösterdiğinde ve golü yediğimizde evde çiftetelli oynayacak kadar alçalmış ve hatta sol elini sağ omzuna, sağ elini sol omzuna vurdurmak kaydıyla kendinden geçmiştir.**
    70'li dakikaların sonunda "abi valla iyi oynuyorsunuz, gol atacaksınız" diyerek beni benden almıştır. ayrıca evde demlediğim çayı çok beğendiği için $ahsen kendisine "bi sittir git çay koy gel diyorum"!
    (galapagoslu iguana, 09.04.2008 14:12)
  13. Galapagoslu iguana'nın evinde çifte telli oynarken çay bardağını deviren şahsiyettir. Kahkahalarla eşlik etmişimdir kendisine. Spor yorumculuğu tartışmalı karakterdir ayrıca.
    (heathcliff, 10.04.2008 00:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mermiye kafa atmak » pismaniye » 1 50 kene » kansob » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » simdi uzaklardasin » real » sawyer akilli olsun akilli » xtube com » colin kazim richards » gecenin ikisinde camasir makinesi calistiran insan » ruhu olmus bir ulkeden can alamazsin » olduramadim » insan haklari » sefa reis » yapmaz » yaran diyaloglar » murat karayilan » sozlukte sabahlamak » sevgilinin sesi » tip okumayan insanlarin gereksizligi » ates dusurucu » 4 minutes » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » insan hayvanligi » aman heri » sampiyon fener en buyuk fener » ottowa anlasmasi » sevis elim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa