uzulerek karsilamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzulerek yazilan entry
  2. karsilamak
  3. gunesin kosa kosa dogdugu uzulerek battigi sehir
  4. papa yi karsilamak
  5. misafiri karsilamak
  6. 20 000 kisiyle futbolcu karsilamak
  7. yabanci futbolcuyu havalimaninda karsilamak
  8. yeni yili dansozle karsilamak
  9. survivor derya yi havaalaninda karsilamak
  10. futbol topunu kafayla karsilamak

© 2008 - uludağ sözlük

uzulerek karsilamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzulerek karsilamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzulerek karsilamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mother north » turkiye cumhuriyeti since 1923 » mircea lucescu » volkan sen » kareem said » earthshaker » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » duty free » universidad de concepcio » karakol yeri degil zihniyet degismeli » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » the truman show » morfin » zekeriya beyaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luther » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » gidemedigin vatan topragi senin degildir » sumuk » yalnizligin anlasildigi anlar » kultursuz dinazor » nisa suresi 34 ayet » sukela » calisinca oluyor » ozur diliyorum » yaran videolar » jose joaquin moreno verdu » dombey » erdal sarizeybek » nerede bu 8 bin yazar