uzuldum simdi ama ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tutuklanmasina cok uzuldum
  2. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  3. simdi isim var simdi cisim var
  4. simdi daha sakin simdi daha kontrollu
  5. ne ki bu simdi
  6. ya simdi ya da hic
  7. simdi bir de boy ver
  8. simdi yok
  9. bu ne ki simdi
  10. simdi now

© 2008 - uludağ sözlük

uzuldum simdi ama ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzuldum simdi ama ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzuldum simdi ama ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt » askere merhamet vatana ihanet » morfin » emo » null morpheme » ankara » kerameti kendinden menkul » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » yaran olaylar » balikesir universitesi » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » olmaz boyle sey » bagdat fragmani » kurtleri sevmeyen turkler » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran videolar » urolog » laz nufus artisinin onlenmesi » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » fethullahci gladyo » abbate » ironi yapan yerlerin agrimasi » moan » calisinca oluyor » rolex » yas yetmis is bitmis » bir tikky nin intihar mektubu » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » fenerbahce de teknik direktor olmak » bir sozluk celebritysi olarak guiza