uzuldugun seye bak 

kapat
  1. zokayı yiyen siz olmadığınız durumlarda karşı tarafa rahtlıkla söylenen söz.
    siz bunu söylerken onun aklından geçen ise şudur; (bkz: ayvayı yemek)
    #46492 (sıçtırtma lamasına, 31.01.2006 02:16)
  2. 1990 senesinde cikmis emel sayin albümü. su an cocukluk zamanlari, yaz tatilleri, almanya-türkiye arasi yolculuklar, salincak, bisiklet, cocukluk aski, körebe, saflik, mutluluk gibi bir cok eskiye ait duygu ve anlari animsatan emel sayin sarkisi. * *
    #1950152 (yogurette, 17.07.2007 01:45 ~ 01:55)
  3. sahane bir emel sayin parcasi.

aşk rüyadır çok zaman
    olduğu gibi bırak
    tek sen misin ayrılan
    üzüldüğün şeye bak

bakıp bakıp resmine türkü yakıp ismine
    dert ekleyip derdine üzüldüğün şeye bak

olmasa da çok güzel
    sevgisi bana yeter
    yok yok deyip bir haber
    üzüldüğün şeye bak

bakıp bakıp resmine türkü yakıp ismine
    dert ekleyip derdine üzüldüğün şeye bak

belki güzel bir peri
    yok mu onun benzeri
    dert etmeye değer mi
    üzüldüğün şeye bak

turhan taşan
    #1950198 (calemityceyn, 17.07.2007 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

uzuldugun seye bak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzuldugun seye bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzuldugun seye bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silinme tarihi » seviyesiz yazarlar » trabzonspor » ip atlayan gurbuz dana » vladimir lisin » 28 weeks later » yuzbeyuz » tam 14 saat oldu » melankoli » bir kultur olcutu olarak facebook a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci