uzman hekimlik 

kapat
  1. uzman hekim olabilmek için;
    tıp fakültesi veya diş hekimliği fakültesini bitiren hekimlerin " tıpta uzmanlık sınavı " veya " diş hekimliğinde uzmanlık sınavı " na katılıp, başarılı olmaları gerekir öncelikle.
    sınavda başarılı olanlar asistan olarak atanırlar ve eğitim süresince de asistan adını taşırlar.
    uzmanlık eğitimine başladıktan sonra, eğitim sorumluları, (fakültelerde doçent ve prof.lar, diğer kurumlarda klinik şef ve şef yardımcıları) 6 ayda 1 mesleki uygulamaları , göreve bağlılık, çalışma araşırma ve yönetme yetenekleri ile mesleki ahlak görüşleri hakkında kannaatlerini değerlendirme formuna yazıp, fakültelerde dekanlığa, diğer kurumlarda bakanlığa bildirirler. bu değerlendirmelerde 3 kere olumsuz not alan asistan uyarılır. uyarılara rağmen 3 kere olumsuz not alanın asistanlıkla ilişiği kesilir, * aynı uzmanlık dalında bir daha asistan olamaz.hııı.... !
    #2342229 (ditty, 19.09.2007 16:51 ~ 20.09.2007 13:11)

© 2008 - uludağ sözlük

uzman hekimlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzman hekimlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzman hekimlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sounds like a melody » o anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz » mirrors » kirika » asik degilsin » itu sozluk » saipsiz » sevgi ve huzur dolu entryleri eksilemek » geschlechtsverkehr » teoman dinlerken siir yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games