uzgunum leyla 

kapat
  1. yıllar evvel trt'de yayınlanan perran kutman ve çetin tekindor'un ana karakterleri oynadığı dizi.
    #125283 (i m from absürdistan, 22.03.2006 17:28)
  2. türk san'at musikisi eseri.yok lan aslında o kadar da eser değil.şarkı diyelim biz şarkı.***

dertliyim ruhuma hicranımı sardım da yine
    inlerim, şimdi uzaklarda solan gün gibiyim
    gecenin rengini kattım içimin matemine
    sönen ümit ile günden güne ölgün gibiyim

bahtımın yıldızı sanmıştım seni
    sensiz karanlıktır her günüm leyla
    her günüm leyla, her günüm leyla
    ayrılık, ayrılık, ayrılık
    mecnuna döndürdü beni
    dertliyim, dertliyim yürekten
    üzgünüm leyla, üzgünüm leyla,
    üzgünüm leyla, ah, ah, leyla

sevda yaman bir çile, çekenler düşer dile
    ayrılık ölüm gibi, giden gelmiyor leyla
    gülüm, yaprağım soldu, gönlüme hazan doldu
    bir ömür harap oldu, onu bilmiyor leyla...*****
    #696650 (prestij muzik ailesi, 05.10.2006 18:30)
  3. http://youtube.com/watch?v=jp4h8HAt3-k +
    #3022724 (suspus, 18.02.2008 09:26)

© 2008 - uludağ sözlük

uzgunum leyla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzgunum leyla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzgunum leyla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oguzhan koc » pkk tevov ovgutuduv » corlu kipa » cay soyleyim mi » sah baba » president evil » sympathique » muzik hatti » armatrac » fatal nation a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci