uzgun 

kapat
  1. mutsuz, canı sıkkın, keyifsiz, mahsun, suratı asık, tadı kaçmış.
    #191675 (asiti kaçmış kola, 23.04.2006 11:26)
  2. Renklerinin güzelliğinden ötürü Mine Balığı adıyla da tanınır. Boyları 25 cm. kadar olabilen bu balık karides, yengeç, deniz kestanesi, deniz yıldızı, omurgasızlar ve yosunlar gibi çeşitli besinlerele yaşar. Sığ sulardan 300 - 350 m. derinliklere inebilir. Denizlerimizde yaygın olarak bulunur. Etinin kıymetli olmayışı, dikenlerinin az da olsa zehirli oluşu ile herhangi bir ekonomik yönü yoktur.
    #441965 (roy mustang, 19.07.2006 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

uzgun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzgun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzgun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birinci batarya » ahbap cavus iliskisi » yol arkadasim » guzel kizlara ofke duymak » fidelio » ruhuna fatiha » cok konusan kadin » ultravesti » fesat » askina doyum olmaz » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » necati bilgic » baca » kizil anka » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atesin cevresinde toplanmak » slaughter » man who sold the world » senden cocugum olsun istiyorum » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » 24 kasim » ne me quitte pas » veliefendi hipodromu » yusuf guney » yuz yanmasi » morgan de sanctis » mimar kemalettin » juande ramos » bagdat fragmani » kuran i kerim