uzgun gulumseme 

kapat
  1. msnde :( işaretinin tanımı , smiley kavramının sorgulanmadan direk tercumesi.

(bkz: yuh kere yuh)
    #3624850 (haski, 05.07.2008 21:46 ~ 21:47)
  2. kötü olaylar karşısında insanların güçlüyüm izlenimi vermek amaçlı yüzlerine taktıkları maskedir aslında.
    #3624874 (limon cicegi kolonyasi, 05.07.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

uzgun gulumseme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzgun gulumseme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzgun gulumseme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » pos makinasi » p s i love you » merhamet » fatih tekke ve batuhan karadeniz » anestezi » yarim » fetullah gulen » otme bulbul » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » gunumuz futbol ilkeleri » supersonik yazar » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » ibrahim kas » hemfuckirhemsuurlutospaga » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jim dunlop » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » abazanligin sonu » abdulaziz han » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » hocaya tavir alan ogrenci » alicia keys » tarumar » nefes alamamak » imge kitabevi » armenian navy band » adoption » bir gecelik kizin basa bela olmasi » online » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser