uzeyir hacibeyli 

kapat
  1. azeri şair ahmet cevat'ın cirpinirdi karadeniz adlı şiirinin bestekarı olan azeri müzik adamı..

(bkz: üzeyir hacıbeyov)
    #3128166 (dante, 12.03.2008 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

uzeyir hacibeyli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzeyir hacibeyli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzeyir hacibeyli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte pazartesi sabahi » enderun sirin » suudi arabistan » utopik kiz » hattori hanzo nun baseball sevmesi » kara mancar » plutarco elias calles » who is the gossip girl » turk silahli kuvvetleri » yaran olaylar » pancho villa » ankara » roma hamami » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » sozlukteki sabetayistler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sari olan herseye sikini sok ilkesi » recep tayyip erdogan in msn i » lanetlemek » casio f91w » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » hayata dair ic burkan detaylar » dunyanin en cok kufur yiyen insani » paris hilton » annene babana aciyorum evladim » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » atesikus » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » rename » fotokopi cektirmek