uzerimde turuncu renk aranir iki duz cizgi bulunur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turuncu renk besiktas formasi
  2. namus nerde aranir sorunsali
  3. kadinda gecmis erkekte gelecek aranir
  4. tum gozler uzerimde
  5. uzerimde mahalle baskisi var
  6. ilk tanistigimizda uzerimde ne vardi
  7. uzerimde sari ve pust bir bulut var
  8. bugun uzerimde bir mallik var sanki
  9. gidiyorum butun eksiler uzerimde
  10. cizgi film mi cizgi dizi mi sorusu

© 2008 - uludağ sözlük

uzerimde turuncu renk aranir iki duz cizgi bulunur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzerimde turuncu renk aranir iki duz cizgi bulunur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzerimde turuncu renk aranir iki duz cizgi bulunur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anterograd amnezi » yavuz sultan selim » powerade » page hamilton » uludag limonata » universiteye minibusle giren insan » montla sic » tayfun candan » diferansiyel denklemler » fabrikator » merve erdogan » scurtel » klavye nin gote girdigi anlar » hvite krists dod » avdan koyu tumulusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo sol » ergenekon » insan kurban etmek » cemsbg » central park i goren apartman dairesi tutmak » odeion » aleksi » cassiopeia » ramiz ilker » sisko muavinler » oldum de uyandim » asimo » egzorsizm » karateci kiz » uludag sozluk ihtiyar heyeti