uzaylilar tarafindan kacirilma fenomeni 

kapat
  1. "gecenin bir yarısı uyandım fakat hareket edemiyordum. sonra odamda kısa boylu iri gözlü grimsi yaratıklar belirdi. bir tanesinin üzerinde hagi forması vardı. bana bakıp gülümsediler. dişleri sapsarıydı. görmemezlikten geldim. aniden yukarı doğru çekildiğimi hissettim. giderek göğe doğru yükseliyordum. şimdi muazzam büyüklükte bir geminin içindeydim. önümde gri parlak çelikten yapılmış bir kapı vardı. üzerinde "çekiniz" yazıyordu. girmeye yeltenecek gibi oldum, rafakatçi varlıklar ayağımı paspasa silmemi emrettiler. ve sonra içeri girdim. bir labarotuar odası olmalıydı burası. etrafta bir çok yanar döner elektronik alet ve bilgisayara benzeyen makineler vardı. istemememe rağmen zor kullanarak bir yatağa yatırıldım. akabinde çevremde bir çok gri uzaylı peydah oldu. bana bakıp bir şeyler konuştuklarını işittim ama ağızları hiç oynamıyordu.
    olayı telepatiye yoracak oldum ama sonra ellerinde ağzı açıp kapanan kuklaları farkettim. mizah duygusu gelişkin bir medeniyet olmalıydı bu. üzerimde bazı deneyler yaptılar. ameliyata alınmış gibiydim. en güzeli saç ekimi faslıydı. lüle lüle saçlarım oldu. yanında birde eşantiyon olarak zelton jölesi verdiler. beni tekrar odama ışınlarken istersem eşiminde aynı muayeneden geçebileceğini, yardımsever bir ırk olarak ona da botox yapabileceklerini söylediler"

yukarda bahsi geçen deneyim, profösör doktor menderes yıldız ın bir hastasının hipnoz seansı sırasında anlattıklarıdır.

kaçırılma fenomeninin (bkz: alien abduction) habersel popüleritesi özellikle roswell olayından sonra katlanarak artmıştır. o yıldan günümüze medyaya bir çok "ben kaçırıldım, üzerimde ameliyat yapıldı, beni uzay gemisine götürüp siktiler" ihbar ve şikayeti yağmıştır.
    fakat işin aslı çok sonra ve nihayet ortaya çıkmıştır.
    kaçırıldığını iddia eden kişilerin ortak söylemi uykularından uyanıp hareketsiz kalmalarıdır. bu da çoğu kişinin hayatında yaşadığı "uyku felci" olgusu ile açıklanabilir. rem yani rüya görme evresinde vücudumuz beden hareketlerini bloke ederek bir felç durumu yaratır. bunun nedeni rüya görürken misal sizi kovalayan siyah atlı bir şovalye varsa ondan kaçayım diye yatağınızdan fırlayıp balkonunuzdan dışarı çıkmayın , kendinize zarar vermeyin diyedir. ama bazen işler böyle mükemmel ilerlemez. güvenlik sağlama için oluşturulmuş bu fizyolojik kısıtlanma evresindeyken bazen rüyamızdan uyanıp bilinçli bir duruma geçebiliriz. uyku ile uykusuzluk arasında seyreden bu bilinçli durumda, felçli olma deneyiminin neden olduğu korku hissiyatıyla birlikte beyin bazı halusinojenik realiteler yaratır. pek tabii bu gerçek dışı realiteler kişinin kültürüyle ilintilidir.
    uzaylı muhabbetinden bi haber anadolu köylüsü bu felç durumunda gözünü açtığında göğsünün üzerine çökmüş keçi sakallı boynuzlu bir şeytan görürken, roswell olayı ve sonrasında holywood filmleri yardımıyla da gelişen uzaylı istilası fantezisine ziyadesiyle gark olmuş amerikan halkı, korku duygularıyla bezeli bu realitesini kaçırılma macerası üzerine kurar.
    olay budur yani.
    #3229923 (eroica, 04.04.2008 19:23 ~ 05.04.2008 11:29)
  2. önceleri acayip merak ettiğim, ancak national geographic'in ufo belgeselini edinip izledikten sonra sağlam bilimsel açıklamalar alıp yerime oturduğum fenomen.
    bizim karabasan dediğimiz uyku felci imiş meğerse hepsi.
    #3229951 (regulus, 04.04.2008 19:31)
  3. kaçırıldıktan sonra uzaylıların kaçıralan kişinin bir bacağını kırdığı ve dilenmesi için marsa bıraktıkları rivayetleri dolaşır etrafta.
    #3229969 (yipyip, 04.04.2008 19:37)
  4. meraklıları uzaylıları görünce, beni seeç beniii diye bağırmalarıyla oluşabilecek komik bir durumdur.
    bir yanda da kaçırıp ırzına geçerse ne olacak diye kara kara düşünülmesi gereken olaydır.
    yoksa ver elini mars, jüpiter, neptün. *
    #3229997 (Amele Spor, 04.04.2008 19:43 ~ 20:28)
  5. peki onlar uzayda ve uzaylıysa, biz neredeyiz. aslında bir nevi biraz kabaca kurulmuş komşuluk ilişkisidir. provakasyonlara gelmiyelim. ayrıca (bkz: dansöz ışın kılıcı)
    #3236210 (ditty, 06.04.2008 10:49)
  6. bi uzay havası almaya vesile olabilecek güzelcene olay. tamam uçağa binmiş olabilirsiniz, hatta helikopter bile olabilir.. ama bi uzay gemisi.... vay be işin düğümlendiği yer. ister kaçak, ister kaçırılarak, ister 'bi yanlışlık olmuş abi ben türküm' diyerek. farketmez.
    (bkz: dünya tuttu beni bi uzay yapıp gelicem)
    (bkz: noluyoruz ya türküm ben) *
    #3236245 (all these things i hate, 06.04.2008 11:09)
  7. yazın gelmesiyle gökyüzünde görülen her ışıklı nesneye uzay aracı muamelesi yapmakla başlayan olay.
    #3238582 (tgbtgb, 06.04.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

uzaylilar tarafindan kacirilma fenomeni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzaylilar tarafindan kacirilma fenomeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzaylilar tarafindan kacirilma fenomeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz yilmaz » air » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » akatizi » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » anlik » adiadokokinezi » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » hemfuckirhemsuurlutospaga » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » geri zekali baslik furyasi » kir kalbini ver elime » sesli dusunuyorum ben » kurt ulumasi » revenge » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuncer oz » keskelere yer yok hayatimda » degeneration » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » cadii » en adi orospu cocugu olmak » agliyorum kahrimdan » bir muhendisin hayati » lupelius » sozlukteki erkek hegemonyasi » sozlukten kiz indirmek » chronophilia » killi olmak » sosyal demokrasiyi sol sanmak » ayak fetisizmi