uzaydangelenkozmikisin 

kapat
  1. astrolojiye ilgisi hemen fark edilen, nesildaş yazar. hoşgelmiş.
    #3276788 (yuzyillardir akan cesme, 16.04.2008 11:03)
  2. seneler senesi, gerek ekşide, gerek diğer klonlarda okur olarak hayatını sürdürmüş, sözlük yazarlığı isteyen ama üşengeçlikten uzun süreler sadece okuyan, en sonunda yazmaya başlayan yazar kişisi.* kendisi gitar çalar, uzun boyludur, karizmatiktir, atletiktir, dağda gezen ceylandır, gönlü avare olandır. * *
    #3282259 (cok kastim 29 karakter rumuza, 17.04.2008 16:05)
  3. uzun yıllardır tanıyorum u gösteren 'ben bunun kısa pantolonlu halini bilirim' olayı burda gerçektir kısa pantolonlu hali bilinesi insandır. göz ,kaş güzeldir ayrıdır bir de yetmezmiş gibi zekidir ne sinirdir hemcinsleri için bu durum. yıllardır tanımaktan gelen sevgi denmeyecek ama alışkanlıklara duyulan saygıdan gelişen bir aradaşlık vardır aramızda ikimizde birbirimize gıcık oluyoruz o ayrı. *
    #3290674 (bilincdisi, 19.04.2008 13:48 ~ 20:35)
  4. hoşgelmiş kozmiki.
    #3290691 (lalalaudi, 19.04.2008 13:52)
  5. aşağıdaki entrydeki tespitiyle kocaman bir tebriği hak eden yazar. mantıktan uzak dogmatik eleştiridense, mantıkla eleştirmiş ve olumlu bir kanıya varmış;

(bkz: sovyet sosyalist cumhuriyetler birligi/#3309339)
    #3314771 (meredith, 24.04.2008 23:07)
  6. bi gün elimde 70 lik tekirdağ rakımla başında biteceğim insan.bi de durmadan kandırır filan seviyoruz ama yine**.
    #3721677 (batan geminin mali, 26.07.2008 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

uzaydangelenkozmikisin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uzaydangelenkozmikisin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzaydangelenkozmikisin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deprem » efe misin » hasan el sabah » oldukten sonra arkasindan aglanmamasini istemek » de yolunun ulen » el clasico » cevab veriyorum » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi » pascal nouma » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci