uzatabilirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzat elini
  2. uzat saclarini frigya
  3. kollari uzat hizaya gel
  4. uzat elini turkiye
  5. ayarini yorganina gore uzat
  6. pipini yorganina gore uzat
  7. ayagini kotana gore uzat
  8. ayagini organina gore uzat
  9. basligini 50 karakter sinirina gore uzat
  10. uzat serce parmagini kustum seninle

© 2008 - uludağ sözlük

uzatabilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzatabilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzatabilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atesle barut yan yana durmaz » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » muratboz com » bana sen lazimsin » ptt » moldovya » cherry garcia » gelin damat fotograflari » japonyaca » pancho villa » sabetay sevi » makineye bagli yasayan insan » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » asil turkler cekik gozludur inanci » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » yaprak dokumu » stalker » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » geri donusum kutusu » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » ay » yana yana done done » nikita dagina tirmanin » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » 5 m migros » hopa