uzantili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. org uzantili bir cok sitenin hacklenmesi
  2. uludagsozluk com uzantili mail
  3. rpt uzantili rapor dosyasi
  4. uludagsozluk com uzantili mail cilginligi
  5. info uzantili sitelere duyulan kucumseme hissi

© 2008 - uludağ sözlük

uzantili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzantili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzantili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » o ruzgar » rap vitamin » pencere caminin bugusu » amsterdam » buyuk orta dogu projesi » harold shipman » romantik entryler » istifa edecek pasa » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » cem karaca » latince bilen sozluk yazarlari » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » mirac » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » richie sambora » sokakta yururken onune gelene kufretmek » mulayim » kaaria » muhammed demir » eve » surgun » lafmacun org » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » avenge » dinsizlesiyorum muntazaman » pamuk eller butona » purple