uzakliklar 

kapat
  1. bulent birinci şarkısı.

Uzaklıklar
    Neden değildi uzaklar, neden değildi tuzaklar
    Buluşamadık, yanyana uzaklıklar

Bakma öyle, kırık bakma
    Suskun uzaklaşma, hak etmedim

Hayatından çaldığım, hayatıma kattığım
    Serüvenlerim

Ağladığın gün hayalimde
    "Sen ağlama buna dayanmam imkansız" demiştim
    Unuttun, unutuldum

Zeytin gözlüm ne çabuk unuttun
    Unutuldum

Senin değildi o gözler, benim değildi bu gözler
    Bakışamadık, göz göze ayrı rüyalar

Senin değildi o sözler, benim değildi bu sözler
    Konuşamadık, diz dize yabancılıklar

Bakma öyle donuk bakma
    Küskün tavır alma, hak etmedim
    #2813933 (loversgrief, 09.01.2008 20:33)
  2. uazklıklar, küçük sevgileri yok eder, büyük aşkları yüceltir.tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, ateşi yükselttiği gibi...
    #3630537 (lip gloss and black, 07.07.2008 01:38)
  3. uzaklikların derinlerde özel bir anlamı varsa bıcak olmadan kesmeyi becermesi de bilinir ilgili olanca.
    #3630543 (ParaNtez, 07.07.2008 01:39)
  4. dünyanın en yüzeysel insanı gözüyle bakıldığında ingilizcesi distances dır
    #3630557 (merdumgiriz, 07.07.2008 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

uzakliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzakliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzakliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hungur hungur aglayan takkeli cocuk » kenan dogulu » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » anket sozlugun velinimetidir » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » vicky cristina barcelona » yaran yanlis okumalar » suriye » sigarayi birakmak » tropic thunder » sozlukteki erkek hegemonyasi » alaydim elin elime » kurtalanekspress » mayokini » militarist ulkede beden dersi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » berhan simsek » bu son olsun » burhan altintop lost ta oynasin » halet rezakinin sarkisi » me gustas tu » harlem de siyahilerle rap yapmak » yaran okuyucu yorumlari » viski » maslak opet » ykz kina » salla gitsin baby » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » insanin basina gelebilecek en kotu olay » engin ceber » carmen electra